بخشی از پاورپوینت
--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----
اسلاید 1 :
اهميت راهبرد جلب حمايت همه جانبه
بسياری از برنامه هايی که در حوزه سلامت با هدف تغيير رفتار طراحي مي شوند، بدون اصلاح ديدگاه تصميم گيرندگان و ايجاد تغيير در سياست هاي عمومي امکان پذير نيست.
براساس منشور اتاوا، در کنار توسعه مهارت هاي فردي و بازنگري در نظام ارائه خدمات، سه مکانيسم ديگر ارتقای سلامت شامل اصلاح سياست عمومي مرتبط با سلامت، ايجاد محيط هاي حامی سلامت و تقويت اقدامات جامعه براي مشارکت در برنامه های مربوط به سلامت بدون حمايت افراد، سازمان ها و بخش هاي کليدي جامعه موفقيت آميز نخواهد بود.
اسلاید 2 :
جلب حمايت همه جانبه
Advocacy
¨هدايت سياست عمومي به سوی پيشرفت زندگي افرادي که صداي ضعيف تر و قدرت کمتري دارند.
¨فرآيندي که در آن تلاش می شود بر تصميم گيري هاي مرتبط با سياست هاي عمومي تاثير گذاشته شود.
¨تلاش برای تاثيرگذاري بر سياست هاي عمومي جامعه با استفاده از اشکال مختلف ارتباطات ترغيب کننده که مخاطب آن افرادي هستند که مسووليت راهنمايي يا کنترل رفتارهاي سازمانی، اجتماعي و گاه فردي را برعهده دارند.
اسلاید 3 :
جلب حمايت همه جانبه برای سلامت
Health Advocacy
¨مجموعه اي از راهبردها، برنامه ها و فعاليت هايي که برای اصلاح سياست ها در جهت منافع برنامه مورد نظر طراحی و اجرا می شود و تلاش آن براي تغيير در سياست هاي عمومي مرتبط با سلامت برای تامين اهداف و منافع مورد نظر است.
¨استفاده از رويکردها، فرآيندها، دستورالعمل ها، منابع و راهکارهاي اختصاصي از سوي گروه يا جمعيتی خاص است که براي ايجاد تغيير اجتماعي يا سازماني و تاثيرگذاري بر سياست عمومي يا خصوصي به کار گرفته مي شود.
اسلاید 4 :
مقايسه دو راهبرد جلب حمايت همه جانبه (Advocacy) و اطلاع رساني، آموزش و ارتباط (IEC)
¨هدف در Advocacy، کسب حمايت وسيع و همه جانبه از موضوعات مرتبط با سلامت است. به عبارت ديگر قصد دارد کاری کند تا غيرمستقيم ولی موثرتر، رفتارها اصلاح شود. به عبارت ديگر، به جاي جلب نظر و تاثير بر دريافت کنندگان برای استفاده از خدمات سلامت، به افرادی که در رده های بالاتر و تاثيرگذارتر قرار دارند (قانونگزاران و سياستگزاران) توجه دارد.
¨هدف در IEC آن است که افراد و جوامع را درباره لزوم ايجاد و منافع خدمات آموزش دهد و به تغيير رفتار ترغيب کند.