بخشی از پاورپوینت

--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----

اسلاید 1 :

 معاونت توسعه صنايع پيشرفته در اواخر سال 1381 براساس مأموريت‌هاي قانوني و استراتژي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران در جهاني‌سازي صنايع كشور، به‌عنوان يكي از حوزه‌هاي اصلي تمركز سازمان تأسيس گرديد. اين معاونت فرآيند كامل تحقق محصول در حوزه‏هاي مبتني بر فناوري‏هاي پيشرفته را، از مرحله شكل‌گيري ايده تا تجاري‌سازي محصول از طريق ايجاد كسب و كارهاي موجه و در قالب دو حوزه اصلي و استراتژيك توسعه و ايجاد طرح‌ها و توسعه سرمايه‌گذاري اجرا مي‌نمايند.

اسلاید 2 :

راهكار اصلي توسعه نوآوري   ايجاد فرايندهاي حمايتي و

 ريسك پذير براي تبديل    ايده به محصول  است و  

فرآيندها ي ديگر در جهت پشتيباني از اين فرآيند طراحي و به اجرا در مي آيد.

اسلاید 3 :

استراتژي سازمان گسترش در توسعه صنايع هايتك تمركز بر فرآيند نوآوري است، چرا كه نوآوري در واقع موتور محرك صنايع هايتك است.

در چنين شرايطي:

همة اجزاء و ساختارهاي اجرايي در يك كشور بايد حامي و پشتيبان عملكرد روان و سريع اين فرآيند باشند.

اسلاید 4 :

1- فرايند از 2 بخش عمده متفاوت تشكيل شده است. (توسعه طرح و ايده – توسعه سرمايه گذاري)

2- هر بخش انسان ها و ساختارهاي خاص خود را مي طلبد.

3- فرآيند، گاهاً زمان طولاني براي رسيدن به هدف نياز دارد.

4- همه اجزاء علمي و صنعتي كشور در شكل گيري آن درگير هستند.

5- بواسطه تنوع ايده هاي ورودي و تغيير ماهيت محصول در طي فرايند ، تابع رويه هاي صلب و خشك نيست.

اسلاید 5 :

1- توليد حداكثر ايده هاي ممكن از طريق :

    - توسعه فرهنگ نوآوري در كشور

    - بكارگيري توان آحاد مردم

2- ايجاد مكانيزم هاي پشتيباني و حمايت به روشهاي مختلف و با انعطاف زياد

3- ايجاد ساختارهاي تحقيقاتي و نوآوري، توسعه كسب و كار با تمركز بر هدف

اسلاید 6 :

تعاريف

شركت: محلي است كه افراد با تخصص هاي گوناگون فني و غيرفني براي توسعه و فروش محصول و ايجاد ارزش افزوده اقتصادي فعاليت مي كنند. 

پژوهشكده: محلي است كه افراد با تخصص هاي گوناگون فني در تيم هاي مختلف به توسعه فناوري مي پردازند.

دانشگاه: محلي است كه افراد با تخصص هاي گوناگون به صورت انفرادي به آموزش و تحقيق براي توسعه علوم و تربيت دانشجويان مي پردازند.

اسلاید 7 :

برنامه ارتقاءتحقيق و توسعه در شركتهاي تابعه و تحت پوشش

اين برنامه جهت حمايت از ايجاد و گسترش فعاليتهاي تحقيق و توسعه (D&R) براي ارائه محصول / فرآيند نوين در شركتهاي تابعه و تحت پوشش سازمان, تدوين شده است. هدف اين برنامه افزايش توانايي‌هاي تكنولوژيك شركتها از طريق حمايت و مشاركت منطقي در فعاليتهاي تحقيق و توسعه آنها در راستاي فراهم ساختن زمينه پيشتازي سازمان گسترش براي حضور در بازارهاي جهاني مي‌‌‌باشد. طبق آنچه كه در اين برنامه پيش‌بيني شده است شركتها با پيش‌‌‌‌بيني پروژه‌هاي تحقيق و توسعه در برنامه استراتژيك خود در قالب وام يا مشاركت در سرمايه‌گذاري (آورده سازمان) مورد حمايت قرار خواهند گرفت. محور شيوه‌هاي حمايتي در اين برنامه با توجه به حجم و اندازه فعاليت شركتها بوده كه به سه گروه شركتهاي كوچك, متوسط و بزرگ طبقه‌بندي شده‌اند.

اسلاید 8 :

برنامه گسترش نوآوري

اين برنامه به منظور ايجاد بازار تجاري فناوري و توسعه فرآيند نوآوري اجرا خواهد  شد. با اجراي اين برنامه، از يك سو بر اساس نياز خريداران و مشتريان تكنولوژي اقدام به تدوين و عرضه دانش فني و از سوي ديگر با مكانيزم سرمايه ‏گذاري پرمخاطره، ايده ‏هاي نوآوران به دانش فني تبديل شده و طرحهاي توجيهي مورد نياز طرحهاي سرمايه‌گذاري, تهيه مي‏شود. بنابراين با سازماندهي مناسب و تشكيل اركان سازماني و تحليل روند توسعه تكنولوژي  در جهان و در كشور، نسبت به شناسايي و معرفي ايده‌هاي جديد در بخش خصوصي اقدام مي‌گردد.

اسلاید 9 :

 ²ترويج فرهنگ كارآفريني به منظور توسعه صنعتي و اقتصادي در حوزه صنايع پيشرفته

²حمايت از ايده هاي نو و ابتكاري و پرورش افراد خلاق و مبتكر و حمايت از فرآيندهاي نو در توليدات صنعتي با هدف ارتقاء كيفيت

²حمايت مالي و علمي از كارآفرينان در تبديل ايده به محصول

²ايجاد اشتغال و تفكر مولد در جامعه و ايجاد دانش فني و جلوگيري از خروج ارز

اسلاید 10 :

برنامه توسعه مراكز كسب و كار كوچك

اين برنامه تلاش مشتركي بين بخش خصوصي، جامعه دانشگاهي و دولت است كه براي ارائه مشاوره ‏هاي روزآمد، كمكهاي آموزشي و فني در تمامي جنبه‏هاي مديريتي مؤسسات كوچك طراحي شده است. توسعه و تعميم تكنولوژيهاي صنعتي به خصوص در زمينه صنايع با تكنولوژي برتر و ايجاد هسته خط شكن، دستيابي به تكنولوژيهاي بنيادي از اهداف عمده اين مراكز بوده و برقراري ارتباط با دانشگاههاي كشور، تعميق رابطه بين صنايع و دانشگاهها، تهيه اطلاعات بهينه بازاريابي، مديريت و حمايت فني و اجراي طرحهاي تحقيقاتي، در اولويت فعاليتهاي آنها قرار دارد. هزينه تأمين و اجراي چنين پروژه‏هايي اصولاً بسيار كمتر از پروژه‏هاي توليدي در حيطه نمونه ‏هاي واقعي بوده، همچنين قابليت ارزيابي توان توليد در زمينه ايجاد دانش فني و احياناً كشف نقاط كمبود، قابل بررسي خواهد بود. با چنين نگرشي، علاوه بر ايجاد اشتغال و يا همان مراكز كسب و كارهاي كوچك مي‏توان با جهت دار نمودن تحقيقات به سيكل تكميل زنجيره توسعه به معني واقعي دست يافت.

در متن اصلی پاورپوینت به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آن را خریداری کنید