بخشی از مقاله

چکیده:

ورود به عرصه های بین الملل دغدغه ی بیشتر کسب و کارهایی است که بازار کشور شان را اشباع یافته و به دنبال گسترش فعالیت هایشان ان سوی مرزها هستند.جدا از محصول و توزیع و قیمت گذاری یکی از اجزای مهم امیخته ی بازاریابی ترفیع و تبلیغ است.نحوه تبلیغات در عرصه های بین الملل و جهانی متفاوت با تبلیغات داخلی است و انچه حائز اهمیت است تصمیم در رابطه با یکسان سازی تبلیغات یا محلی کردن ان است.در این مقاله سعی شده با بیان مطالب حائز اهمیت به این سوال پاسخ داده شود.

مقدمه:

چهارمین آمیخته بازاریابی تلبیغ و ترفیع می باشد. بسیاری از نویسندگان برای promotion معانی مختلفی ارائه داده اندمانند: ترفیع، ترویج ارتقا، پیشبرد، تبلیغ ، آگهی و...

اگر با دید سیستمی به موضع بنگریم، بازاریابی یک سیستم اصلی است و فعالیت های تشویقی و ترفیعی سیستم فرعی درون آن است و هدف آن نیز اطلاع رسانی ، ترغیب و اثرگذاری است.

در درون سیستم بازاریابی فعالیت های ترفیعی و تشویقی نوعی کوشش برای برقراری ارتباطات است. اگر مدیری از تئوری های ارتباطات آگاهی داشته باشد. بهتر می تواند برنامه های ترفیع و تشویق را اداره و اجراء کند. ارتباط در واقع کوششی است دیداری ، شنیداری، گفتاری و نوشتاری و حرکتی برای تفهیم و اثرگذاری و اثر پذیری که با آن پیامی را از طریق کانالی برای کسی که گیرنده پیام است می فرستیم تا در ایده ، نظر و یا نوع اطلاعات با او سهیم باشیم.

تصور جامعه امروزی بدون ارتباطات امکان پذیر نیست. تعلیم و تربیت ، تجارت و حکومت و کلیه اعمال بشر مستلزم ارتباط با افراد دیگر است. وقتی ارتباطات به صورت دسته جمعی صورت گیرد و یک یا چند نفر در یک زمان ، با عده زیادی تماس حاصل فرمایند"تبلیغات" نامیده می شود

تعریف تبلیغات

تبلیغات وظیفه ارتباطی بازاریابی را انجام می دهد. امروزه یک شرکت مدرن دارای سیستم ارتباطی بازاریابی پیچیده ای می باشد - شکل شماره . - 1 این شرکت ها با واسطه ها ، مشتریان و همچنین اقشار گوناگون مردم ارتباط برقرار می کنند. واسطه های این شرکتها نیز با مشتریان و توده مردم ارتباط دارند.

شکل شماره :1سیستم ارتباطات بازاریابی

* تعریف کلی تبلیغات:

» -تبلیغات عبارت است از انتشار و ترویج منظم و برنامه ریزی شده یک کالا یا یک دکترین«

»-تبلیغات فن و هنر رساندن یک پیام و القا یک فکر به افراد مورد نظر به طور موثر.

* تعریف بازاری تبلیغات :

»تبلیغات گروهی از گروهی از چندین بخش از فعالیتهای بازاریابی است که به وسیله آن می توان به یک بازار جدید دست یافت و یا آنرا در جهت حفظ و افزایش سهم بازار موجود و یا ایجاد تقاضای جدید در بازار به خدمت گرفت.«

»تبلیغات وسیله تسریع حرکت کالا و خدمات از نقطه تولید به نقطه مصرف می باشد

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید