بخشی از پاورپوینت
--- پاورپوینت شامل تصاویر میباشد ----
اسلاید 1 :
منعطفتر / مقرون به صرفهتر / استراتژیکتر
توسعه به کارگیری اینترنت
مدیریت منابع انسانی با بهکارگیری فناوری اطلاعات
یکی از نوآورانهترین و در عین حال جذابترین تحولات عرصه HRM
پیادهسازی و بهکارگیری e-HRM
اسلاید 2 :
طراحی، پیاده سازی و بهکارگیری IT به منظور ارتباط و حمایت از حد اقل دو فرد در انجام فعالیتهای مدیریت منابع انسانی که توسط آنها انجام میشود.
اسلاید 3 :
با توانمند سازی مدیران و پرسنل در اجرای برخی فعالیتهای HR باعث رهایی دپارتمان HR از این وظایف خواهد شد.
پرسنل HR کمتر درگیر کارهای عملیاتی هستند و بیشتر متمرکز بر عناصر استراتژیک HR خواهند شد.
تعداد پرسنل بخش HR را کاهش دهد
اسلاید 4 :
Operational
Relational
Transformational
در مورد عملکردهای اداری
( پرداخت یا اطلاعات افراد)
در راستای حمایت از فرآیندهای کسب و کار
( آموزش، مدیریت عملکرد و استخدام)
فعالیتهای استراتژیک HR
(مدیریت دانش، جهت دهی استراتژیک)
اسلاید 5 :
اهداف مدیریت منابع انسانی الکترونیک
فرصت دادن به HR برای اصلاح مجدد فرآیندهایش
فرصت دادن به HR تا تبدیل به شریک استراتژیک سازمان در رسیدن به اهدافش شود
بهبود کارایی و اثربخشی هزینه در داخل بخش HR
بهبود سرویس دهی به مشتریان دپارتمان HR
( مدیران – کارمندان)
اسلاید 6 :
با توجه به كمبود نيروي كار در بازار، فردگرايي جامعه، افزايش سطح تحصيلات شهروندان و جهت گيري تعادل قدرت در روابط استخدامي به سمت كاركنان، آنها خود مي خواهند كه مسير شغلي شان را هدايت كنند. لذا حركت به سمت مديريت منابع انساني الكترونيكي مي تواند ابزاري براي حمايت از اين تكامل (توسعه) باشد.
طراحي مناسب فن آوري، كاركنان را قادر مي سازد كه خود بتوانند كارهاي اداري مربوط به منابع انساني را مديريت كنند. آنها مي توانند به اطلاعات، سياست ها و كاركردهاي منابع انساني دسترسي داشته باشند.
اطلاعاتي مانند روزهاي تعطيل كاري و قراردادي، قوانين و دستور العمل هاي مربوط به بازنشستگي، فرصت هاي شغلي و حرفه اي و صلاحيت هاي مورد نياز حتي سطح مهارت هاي فني آنها مي تواند در دسترس آنها قرار گيرد. كاركنان همچنين مي توانند در هر زمان كه خواستند كارهاي اداري روزانه خود را بررسي كنند، چرا كه استفاده از سيستم هاي خودكار محدود نيست.
اعتماد به فن آوري براي اجراي فعاليت هاي اداري منابع انساني مزاياي بسياري دارد. فعاليت هاي منابع انساني بايد استاندارد شود و همين امر مانع تكرار مي شود، هزينه ها را كاهش مي دهد و اطمينان بخش تداوم كار است. چون كاركنان به راحتي مي توانند به فعاليت هاي اداري منابع انساني دسترسي داشته باشند، برداشت آنها از كيفيت خدمات بهبود مي يابد. علاوه بر اين دقت كار نيز بهبود مي يابد. زيرا كاركنان مي توانند خود را به روز نگاه دارند و اطلاعات مربوط به خود را اصلاح كنند. مديران هم به اطلاعات مربوط به كاركنان ( نظير آموزش و ميزان حقوق) دسترسي دارند و شايد از اين طريق بتوانند تصميم هاي بهتري بگيرند.
اسلاید 7 :
- وظايف منابع انساني الكترونيك1- آموزش كاركنان 2- كارمنديابي و انجام برخي از فرآيندهاي استخدام 3- ارتباط بيشتر مديريت و كاركنان4- بايگاني مدارك5- فعاليت هاي روزمره منابع انساني
اسلاید 8 :
بحث آموزش الکترونیک میتوان بهعنوان اهرمی تکنیکی برای توسعه پایدار سازمان و نیروی کار بهره جست. با بهکارگیری این شیوه در سطح سازمانی مدیران منابع انسانی میتوانند تکنولوژی لازم را در اختیار گیرند و آن را به ابزاری قدرتمند در جهت ارتقای سازمان و روابط انسانی تبدیل کننداز آنجا که آموزش الکترونیک این امکان را فراهم میکند تا دانش آموختگان در هر ساعت از شبانه روز با مراجعه به منابع الکترونیک مورد نظر مطالب درسی را دریافت، مطالعه و در آزمونها شرکت کنند، لذا مشکلاتی که در آموزش سنتی وجود دارد بهطور قابل ملاحظه ای کاهش مییابد.
یکی از مهمترین مشکلات آموزش سنتی، نیاز به ترک محل کار در ساعات مشخص و حضور در کلاسها بود که همواره کارکنان ردههای میانی را با مسائلی نظیر به تأخیر افتادن انجام امور محوله مواجه میکرد. مدیران نیز به علت تداخل ساعات کلاس با جلسات مختلف یا مأموریتهای سازمانی نمیتوانستند در برخی جلسات شرکت کنند. آموزش الکترونیکی، کارکنان را از این محدودیتها رها خواهد کرد و فصلی جدید در یادگیری سازمانها میگشاید.
شبکههای اینترانتی باید به بستههای آموزش شغلی آن¬لاین مجهز باشند؛ به گونه ای که هر یک از کارکنان بتوانند بسته آموزشی خود را انتخاب کنند.
اسلاید 9 :
اجرای سیستم منابع انسانی الکترونیک در سازمان علاوه بر تغییر الگوهای کاری، روابط کاری میان منابع انسانی و کارکنان را نیز تغییر میدهد بنابراین متخصصان ارشد منابع انسانی باید به عاملان تغییر در سازمانها بدل شوند؛