بخشی از مقاله

چکیده

اهمیت سطحبندی و رتبهبندی آشپزخانهها و سالنهای غذاخوری دانشجویی به این دلیل است که وضعیت موجود شناخته شود و    فاصله تا وضعیت مطلوب مشخص گردد تا مدیران این حوزه بتوانند پیمودن این مسیر را برنامهریزی نمایند. بهدلیل موجود نبودن اطلاعات قبلی، تعیین وزن معیارها و امتیاز گزینهها توسط متخصصین امر و بهطور نظری انجام شد. وجود اطلاعات نادقیق و    تقریبی استفاده از مفهوم فازی و تعیین وزن معیار و امتیاز گزینهها به صورت متغیرهای کلامی را ضروری نمود.

بهرهگیری از قابلیتهای ممجوعههای فازی، مدلها و تحلیلها را هر چه بیشتر به واقعیت نزدیک میکند و کارایی و اثربخشی مدلها را در عمل افزایش دهد. این تحقیق به منظور درجهبندی آشپزخانهها و سالنهای غذا خوری دانشجویی میباشد. جامعه آماری تحقیق، تمامی آشپزخانهها و سالنهای غذا خوری دولتی دانشگاهی ایران است که به صورت دریافت اطلاعات از طریق پرسشنامه و ثبت آنها در پایگاه داده در سالهای 95 و 94 میباشد. روش تجزیه و تحلیل اطلاعات، از رویکرد تلفیقی و ابتکاری FAHP-PROMETHEE بر پایه اعداد فازی استفاده شده است.

در این روش با تکیه بر مقایسات زوجی و استفاده از توابع ترجیح، نسبت به درجهبندی اقدام نموده و برای محاسبات از نرمافزار EXPERT CHOICE کمک گرفته شده است. نتایج نشان داد درجه 163 آشپزخانه دانشجویی بررسی شده بر اساس شاخص مدنظر خبرگان تعداد 15 آشپزخانه درجه یک، 41 آشپزخانه درجه دو، 107 آشپزخانه درجه سه و در خصوص سالنهای غذاخوری از 323 سالنهای غذاخوری بررسی شده 49 سالنهای غذاخوری درجه یک و 188 سالنهای غذاخوری درجه دو و 86 سالن غذاخری درجه سه میباشد.

در متن اصلی مقاله به هم ریختگی وجود ندارد. برای مطالعه بیشتر مقاله آن را خریداری کنید